OPTIES

Bij professionele camerabewaking is het gebruik van hoogwaardige materialen van belang. Daarom rusten wij al onze producten uit met de nieuwste technologie. Hierdoor is zelfs gezicht- en kentekenherkenning mogelijk.

Vanisecure Mobiel DMSS Dahua

VaniSecure APP

Met de app van VaniSecure heeft u gemakkelijk toegang tot uw eigen beveiligingscamera’s, met slechts één druk op de knop. Ook is het mogelijk om opnames van voorgaande dagen terug te kijken.

Vanisecure Mobiel DMSS Dahua

Live Kijken

Live uw IP camera’s bekijken in full screen of meerdere camerabeelden in één scherm. Ook is het mogelijk om verschillende vestigingen te koppelen in één app, zodat u alle beveiligingscamera’s tegelijk kunt bekijken.

Vanisecure Mobiel DMSS Dahua

Terugkijken

Het terugkijken van uw opnames is makkelijker dan ooit tevoren. Selecteer de camera waarvan u de beelden wilt zien, selecteer de datum en swipe door de tijdlijn naar het gewenste moment.

Onderhoudscontract

Bij een professioneel camerabeveiligingssysteem is onderhoud noodzakelijk. Daarom komt VaniSecure eens in het jaar bij u het systeem nakijken. Door een onderhoudscontract weet u zeker dat het systeem werkt in geval van calamiteiten.

Het onderhoudscontract houdt in:

 • Het schoonmaken van de camera’s
 • Het opnieuw scherp stellen van de camera’s
 • Oude slechte kit-randen opnieuw kitten bij buitencamera’s
 • Schoonmaken van de recorder
 • Eventuele software updates uitvoeren op de recorder
 • Instellingen controleren van de camera’s en de recorder
 • Eventuele software updates uitvoeren op de pc of mobiel
 • Stroomvoorzieningen controleren
 • Connectoren controleren
 • Adviezen over functioneren van het camerabeveiligingssysteem
 • Opnieuw bekijken van huidige situatie
Aanvragen
VaniSecure monteur camera-installatie

Wat zeggen klanten over VaniSecure

”Uitstekende service en kennis van zaken!”

”100% goed werk geleverd, ik ben zeer tevreden en de prijs is vele malen lager vergeleken met andere bedrijven. Aanrader!!”

”Snelle installatie en zeer hoge beeldkwaliteit”

”Na vele jaren gebruik te maken van een goedkope alarmsysteem zijn we nu omgezet naar het alarmsysteem van VaniSecure , supersnelle service en installatie. Een dikke 10!”

”Hier nog een tevreden klant! Binnen enkele minuten de offerte ontvangen, vervolgens de zelfde dag nog geïnstalleerd. Ben zeer prettig geholpen door Patrick”

Contactformulier

De beveiliging regelt u niet eventjes online. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici. Deze komt bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke installatie.

  TEVREDEN KLANTEN