Informatie over VaniTrack

Overal ter wereld gemakkelijk toegang tot uw VaniTrack

U weet altijd waar uw voertuigen zich bevinden. Van personenauto’s tot bedrijfswagens.
Vanisecure Mobiel VaniTrack GPS Tracker geo fence

VaniTrack App

De GPS tracker app werkt op zowel Android als iOS. Voor andere besturingssystemen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Vanisecure Mobiel VaniTrack GPS Tracker geo fence

Eenvoudig overzicht

Krijg eenvoudig een overzicht van de plek waar uw voertuigen zich bevinden of programmeer speciale zones. U ontvangt dan een melding als een voertuig de zone verlaat.

Vanisecure Mobiel VaniTrack GPS Tracker

Instellingen

Instellingen wijzigen doet u in een handomdraai. De app is optimaal ingericht op een snelle wijziging van de instellingen zoals het instellen van een snelheidslimiet.

Vanisecure Mobiel VaniTrack GPS Tracker

Anderen machtigen

Anderen machtigen in de app of andere vestigingen koppelen aan uw account. Stel het gemakkelijk zelf in via de app of laat u helpen door onze klantenservice.

Wat zeggen klanten over vanisecure

”Na vele jaren gebruik te maken van een goedkope alarmsysteem zijn we nu omgezet naar het alarmsysteem van VaniSecure , supersnelle service en installatie. Een dikke 10!”
”Uitstekende service en kennis van zaken!”
”Hier nog een tevreden klant! Binnen enkele minuten de offerte ontvangen, vervolgens de zelfde dag nog geïnstalleerd. Ben zeer prettig geholpen door Patrick”
”100% goed werk geleverd, ik ben zeer tevreden en de prijs is vele malen lager vergeleken met andere bedrijven. Aanrader!!”

Contactformulier

De beveiliging regelt u niet eventjes online. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici. Deze komt bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke installatie.

    TEVREDEN KLANTEN